neljapäev, 23. juuni 2016

Jaaniöö tervendav meditatsioon

Maagiline rännak 

Meditatsioonitekst Riina Grethieli audiokursusest "Sise-Maa ja Lemuuria tervendus"

Allikas: Flickr.com

Vii esmalt tähelepanu hingamisele. Hinga sisse valgust ja välja hingates lase lahti kõik segavad mõtted, kõik ootused ja eelarvamused – samuti kõik ennast vähendavad mõtted. Luba neil hajuda olematusesse – säravasse valgusesse sinu ümber.

Sisse hingates kujusta, et sinusse voolab puhas tervendav energia kõrgematest dimensioonidest, kõrgematelt valgusetasanditelt. Seejärel loo otseühendus Allika endaga, tehes seda lihtsalt taotluse abil. Siruta oma teadvusekiir üles, otsekui suunaksid oma pealaelt valgusenoole ülespoole ja looksid oma mõtte- ja südamejõul valgusesilla, mis ulatub läbi kõikide vaimse hierarhiatasandite otse Algallikani välja.


Tunneta seda ühendust, kui puudutad oma tähelepanukiirega Algallikat ning koged, kuidas valgusevool, mis tulvab ülalt alla võimsa valgusekosena, seepeale veelgi säravamaks, kirkamaks ja tajutavamaks muutub. Sinusse laskub puhas lahjendamata Allika energia, mis avab kõik sinu tšakrad, peseb need läbi ning äratab sinus peituva kõrgeima potentsiaali. See valgus puhastab ka sinu energiakehad ja kõik sinu rakud, uuendades, noorendades ja tervendades neid, andes neile tagasi nende algse sära, kirkuse ja puhtuse ning pestes välja ka kõik madalamate dimensioonide maailmale omased kulumised. Nii taastab Allika valgus puhta algmustri igas sinu rakus.

See valgus voolab nüüd sinust läbi otse Maasse, ehitades valgusesilda ka Algallika enda ja Maa südame vahele ... Saa teadlikumaks Maa südamest ning näe seda Suure Keskpäikese peegeldusena – kirka päikese või kristalli kujul, mis Maa keskmes hiilgab ja särab. See on Maa enda ülestõusnud loomus, Maa jumalik kohalolek, Maa-Ema Allika Mina, Suure Keskpäikese väljendus, mis on Sise-Maal kõigile nähtav ja tänu millele Sise-Maa niivõrd kõrges sageduses võngubki, sest Suure Keskpäikse, Algallika enda peegeldus või õigemini hologrammiline kohalolek asub Maa südames ... Tunneta, kuidas nüüd keskpäikesed ülal ja all üheks võimsaks valgusesillaks ühinevad, mille tulemusel tulvab Algallika valgus sinusse nii ülalt kui alt, nii Maa südamest kui ka su pea kohal asuvast Päikesest.

Seejärel vii tähelepanu oma südamele ning ava oma süda täielikult, sest südame avamine on eelseisvas tervendusprotsessis äärmiselt oluline, kuna just nimelt südame avatus, südamega mõtlemine, südames elamine, südametarkus ja südamevalgus, lõputu kaastunne ning tingimusteta armastus kõige elava vastu kõikjal, on see energiamuster, mis avab meie ees Sise-Maa avarused ja kõik need imelisemad paigad, kus valitseb alati paradiislik rahu ja harmoonia.

Joseph Parker

Taotle nüüd, et su süda oleks täielikult avanenud ja õitsele puhkenud. Kui tunned, et vajad selles osas veel abi, siis võid kutsuda ka oma kaitseinglit, kelle võimuses on hästi leebelt su südame ees olevad takistused kõrvaldada. Kaitseingli õrn puudutus on peaaegu märkamatu, ent juba kogedki sa avardumist. Tea, et oled täiuslikult kaitstud, sest sind ümbritseb eriline kõrgsageduslik eetertempel, mis on täidetud Algallika puhta ja selge valgusega, samuti sinu inglite ja teejuhtide, ülestõusnud meistrite kohalolekuga.

Kinoku Y. Graft

Kohal on ka saadikud Sise-Maalt – lemuurlased ja hüperborealased – valgustunud meistrid, kes on meie planeedil juba väga kaua aega elanud ja toiminud. Nemad on selle planeedi hoidjad ja kaitsjad, kelle jaoks inimesed on nagu väikesed lapsed, kes alles teevad oma esimesi samme kosmilise teadvuse suunas – suurema mõistmise ja arusaamise suunas. Me alles astume välja sellest kitsast kastist, oma väiksuse mudelist, mille oleme siin maailmas toimides omaks võtnud. Siiski tasapisi meile juba meenub meie tõeline olemus ning me saame üha enam teadlikuks oma tõelisest valgusest, oma algsest jumalikust olemusest, oma jumalasarnasusest.

Sa võid tunda nüüd, kuidas sa just praegu otsekui kookonist vabaned ning korraga saab nähtavaks kõige säravam valgus, mis tulvab välja sinu enda seest – see on ajatu ja igavikuline vaim, sinu tõeline olemus, kes kogeb oma kogemusi selles unenäos, meie ühises jagatud reaalsuses, kuid kes on oma olemuselt puhas valgus, lõputu kohalolek, piiritu kosmiline tarkus, kõige mõistmine ja kõigega üksolemine läbi südame.

Tunne nüüd, kuidas sinu särava olemuse sees avaneb just südametasandil üks peidetud aare – eriline valgusekristall või valgusekapsel, Suure Keskpäikese enese kohalolek sinu südames. Palu, et kõik tõkked ja takistused, mis võivad selle kristalli avanemist veel mingil viisil segada või selle tajumist ähmastada, hästi leebelt, pehmelt ja sujuvalt eemaldataks.


Joseph Parker

Kutsu appi ka ükssarvi, neid imelisi, seitsmenda dimensiooni olendeid, kes võivad suunata oma sarvest valgusekiire sinu südame suunas ja sulatada ära kõik takistused, mida oled aegade jooksul ja paljude elude vältel oma südame ette kuhjanud. Meenuta, et oled täiuslikult kaitstud ning et su südame sisemisest kristallist – kui see avaneb – tulvav valgus on teemanttugev ning ümbritseb sind ennast ja ka sinu südant läbitungimatu kaitsega, nii et sinust võiks suunduda väljapoole üksnes puhas tingimusteta armastus ja omaksvõtmine, ent samal ajal ei pääseks väljastpoolt sinu energiavälja mitte ükski madalam energia.


Tundmatu autor, Mirre?

Taju nüüd, kuidas su süda üha rohkem särama lööb, otsekui oleks seal süttinud Algallika enda miniaruurne väljendus, mis on olemas nii Maa südames kui ka sinu pea kohal, Taevases Allikas. Tunne, et kui saad ühenduse südames elava allikaga, siis tajud valgust korraga ka kõikjal enda ümber – kõiges olemasolevas, kogu kosmoses. Ja kõik see, mis ei ole puhas Allika valgus, lihtsalt lahustub vaimu kõikevõitvas kohalolekus.

Sa tunned, kuidas kogu su keha täitub nüüd südame tervendavast valgusest, mis on eriline, kristalliline ja sädelev. See on selge valgus, mis võib paista ka valgena, kuid mis sisaldab kõiki olemasolevaid värvitoone, sealhulgas ka kuldseid ja hõbedasi toone. Siiski ei ole need värvid alati sisemise silmaga nähtavad, sest vibreerivad ülikõrges sageduses.

Lisaks sisaldab sinu südamevalgus ka geomeetrilisi mustreid, valgusglüüfe või -ruune, mis väljendavad teatud imelisi energiamustreid, millest Allika valgus koosneb. Kõik need mustrid ja värvid tulvavad nüüd välja sinu südamest ning sinu võimuses on saata neid ka oma kehasse ja ruumi enda ümber, oma energiaväljadesse, oma valguskehasse. Tunne, kuidas su keha üha enam valgusega täitub, kuidas kõik su rakud, veri, organid, luud ja lihased säravaks ja hiilgavaks valguseks muutuvad.

Ka kõik energiaväljad füüsilise keha ümber saavad nüüd täiesti puhtaks su südamest tulvava kauni kristallilise valguse mõjul, mis pärineb sinu sisemisest südamest – puhtast Algallika kohalolekust, mis sulatab ja lahustab su ego, kellel ei ole mitte mingit pistmist sinu tõelise olemusega, sinus elava ajatu ja mõõtmatu jumalikkusega.

Tunne ka, kuidas ruum sinu ümber üha enam su südamevalgusest täitub, muutudes väga valgeks ja säravaks. Tunneta kõiki neid valgustunud olendeid, kes sind toetavad ja ümbritsevad, sinu vaimseid juhendajaid, õpetajaid, ingleid ja ükssarvi.

Sinu sagedus on tõusnud nüüd piisavalt kõrgele, et võid taotleda juurdepääsu Sise-Maale. Aga enne rännakule asumist lõdvestu ja sa koged, et viibid otsekui vedela valguse sees, mis pole muud kui sinu enda südame kõiketervendav valgus.

Näe või kujusta nüüd, kuidas füüsiline ruum sinu ümbert hajub ja valgusesse lahustub. Sa leiad end säravavärviliselt ja kirka valgusega ülekallatud aasalt. Võib-olla kasvavad taamal mõned suured majesteetlikud puud, võib-olla aga laiub aas igas suunas kuni silmapiirini, olles üleni kaetud kaunivärviliste lilledega, mis moodustavad koos imelisi voogavaid mustreid.


Stephanie Pui-Mun Law

Taevas on väga selge ja kirgassinine. Tunneta kaugemal ka loomi, kes on kõik väga sõbralikud, viiendas dimensioonis vibreerivad olendid. Kui vaatad neid oma kolmanda silmaga, siis näed, et ka nende südamekeskused kiirgavad. Tunneta viienda dimensiooni sagedust lilledes, rohus, kivides, puudes – kõiges enda ümber, isegi mullas. Tunneta, et oled osa sellest kõigest ning oma südame kaudu üks elava ja hingava loodusega, samuti kaugete tähtede ja planeetidega, suurte ja võimsate kosmiliste tasanditega, galaktikatega, tervete universumitega, sest kõiges vibreerib südameenergia ja vaimu kohalolek.

See, mida praegu koged, ongi üksolemine kõige olemasolevaga.

Kõik ilmub Tühjusest ja kaob Tühjusesse ehk puhtasse algoleku valgusesse. Püsiv on vaid see algne valgus, mis säilitab kõiges südameenergiana, elavdades ja hingestades kogu loomingut.

Sinu südamevalgus on otsekui ühendav heli või laul, mis tervendab ja loob uusi maailmu, ning selles valguses tunned sa ennast väga hästi ja lõdvestunult, otsekui oleksid mõnusasse ja sooja roosakasvalgesse õnnevaipa mähitud.

Korraga näed, et aasale on ilmunud veel üks väga imeline ja majesteetlik olend. Ta võib laskuda alla ülevalt lennates. Kuid sa võid teda ka lihtsalt korraga enda ees näha. Võib-olla pidasid sa tema kohalolekut varem kiviks või värviliseks hiidkristalliks, aga tegelikult seisab sinu ees Lohe. Vaata, milline ta välja näeb, mis värvi ta on, kuidas tema soomused sädelevad, millised kaunid kalliskivisilmad tema lohenäost sulle vastu vaatavad. Ta on viienda dimensiooni olend ja sinu vana sõber, sest oma varasemates kehastustes oled sa teda hästi tundnud, isegi kui selles elus esmakordselt kohtute.


Lena Zhang

Tunneta ka oma Lohe südameenergiat ning sa mõistad, et südame avatus ei ole sentimentaalsus ega illusoorse armumise vaht, vaid puhas ja ehe armastusevägi, samuti selgus, rahu, harmoonia ja loomisejõud ning väga võimas kaitse. Loo oma Lohega südameühendus ning ta õpetab sulle, milline on tõeline ja iidne valgustunud südamete tarkus, mis võimaldab elada vaimuna ka füüsilises kehas ja vormiomavates maailmades.

Sa võid nüüd oma Lohet silitada, et tunda oma käe all tema soomuseid. Vaata ka, kui uhked on tema tiivad ning milline ta üldse välja näeb.

Sinu Lohe võib sind tervendada, hingates või puhudes sulle peale oma hingust. See energia tuleb otse tema südamest ning võib-olla madalamates sagedustes oleks see tuli, aga siin on tema hinguseks puhas ja jahe valguseleek – kristallienergia, aga leegi kujul. See eriline kristallileek avab sinu südant veelgi enam ning tervendab seda, aidates sul rivistuda nende uute tasanditega iseendas, mida oled just praegu avastamas või sügavamalt omaks võtmas. Lohe aitab sul taas kontakti saada ka oma sisemise lapsega, kes on sageli oma unistustes, mängudes ja unenägudes viienda dimensiooni võlumaailmades viibinud. See osa on meis kõigis olemas ning tervitab suurima rõõmuga oma Lohet ega jõua kuidagi ära oodata, millal saab Lohele selga istuda ja lendama asuda.


Stephanie Pui-Mun Law

Nüüd võid tunda energiatulva või sügavat sisemist äratundmist, et ees seisab imeline rännak. Saades oma Lohelt sõbraliku peanoogutusega kinnitust, võid istuda talle selga ning juba laotabki ta laiali oma võimsad tiivad ja tõuseb lendu. Koge seda tunnet. See on väga tuttav, ehkki sa ei mäleta seda oma praegusest elust. Sellegipoolest on mälestus Lohega lendamisest sügaval sinu sees alati olemas olnud.

Te lendlete selle kauni maa ja avarate maastike kohal, algul lihtsalt rõõmu tundes kõige imelisemast vabaduse ja rõõmu kogemusest. Tunne, kuidas kõik raskused, mida oled oma turjal kandnud, maha varisevad ja valgusesse lahustuvad sel ajal, kui sa oma Lohega ringi lendad. Selle lennu ajal võid ka Lohega vestelda, küsida tema nime, juhul kui tahad temaga sügavamat kontakti luua ja temaga edaspidigi kohtuda. Lohe nime teadasaamine kergendab teie suhtlust oluliselt, sest nimi on energiamuster, mis edastab selle imelise olendi vibratsiooni. Igakord, kui sa tema nime lausud, on see vibratsioon sinu ümber ja sinu Lohe on sinuga – sind kaitsmas, aitamas ja kõrgustesse tõstmas.


Stephanie Pui-Mun Law

Ja nüüd võid sa paluda oma Lohelt, et ta otsiks sellelt imekaunilt maastikult, mille kohal te lendate, kuid mis on alles vahetasand ja mitte veel Sise-Maa, üles värava, mis viib Sise-Maale suunduvate tunnelite juurde.

Su Lohe lendab nüüd paksu metsa kohal ning sa näed teda võtmas suunda kauni metsajärve poole, mille keskel asub ringikujuline saareke. Selle saare peal on mingi muinasaegne ringikujuline ehitis – tempel või linnus või lihtsalt kiviring ning selle keskel asubki Sise-Maale juhatav värav. See on avar kaev või šaht, mis suundub allapoole ning on piisavalt suur, et sinu hiiglaslik Lohe selles lennata saab.


Susan Schroder

See mahedat valgust kumav kristallist tunnel ühendab planeedi pindu ja vahemaailmu Agartha võrgustikuga Sise-Maal, kus asuvad need kuulsad valguselinnad, mis on elupaigaks üksnes valgustunud olenditele, ülestõusnud meistritele, lemuurlastele ja hüperborealastele või Kungla rahvale.

Te laskute šahti ning sa võid näha, kuidas su Lohe kiiresti neid kaunilt valgustatud tunneleid läbib, põigates kord paremale, kord vasakule, lenneldes, nautides lendu ja tundes väga hästi teed, kuni te viimaks Sise-Maale jõuate.

Korraga oled taas keset avarust ning näed nüüd enda ees säravat päikest. See on Maa kese, Suure Keskpäikese ja Algallika kohalolek Maa sisemuses, mille üks personifitseeritud väljendusi on Kuldne Emand, Maa peal puhastel kuldajastutel tuntud Suure Jumalanna päikeseaspekt. Tunneta puhtust, rahu, valgust ja kirkust enda ümber. Lihtsalt lendle selles valguses oma Lohega.


Joseph Parker

On üks kindel paik Sise-Maal, kuhu sind oodatakse. See on lemuurlaste linn, sest sel rännakul on meie peamised õpetajad ja abistajad lemuurlased, keda on nimetatud ka haldjateks või kõrghaldjateks. Lemuurlased on täiesti puhas, valgustunud rass, ning sa võid tajuda nende linna väga kutsuva ja imelise paigana. Sind oodatakse seal.

Sa märkad nüüd, et üks kristalllinn hakkab allpool eredalt kiirgama ja pulseerivalt helendama ning peagi laskub su Lohe majesteetlikult linna keskel asuvale avarale platsile, mis on üleni sillutatud värviliste kristallidega. Majad on ümarad, kuid geomeetrilised. Sa näed enda ümber ka imelisi olendeid, kes on tulnud sind tervitama. Nad on inimeste sarnased, ent pikemad ja erakordselt kaunid. Nad kannavad maaniulatuvaid valgeid rüüsid, mida kaunistavad imeilusad pärlite ja hõbedaga tikitud geomeetrilised mustrid ja sümbolid. Nad on pikkade juustega, naeratavad, sõbralikud, toetavad ja väga armastavad. Sinu Lohe tunneb neid ülihästi, kuid ka sinu jaoks on lemuurlased tegelikult vanad tuttavad, sest oma paljude kehastuste vältel oled vahel nende hulgas viibinud ja neilt palju õppinud. Teatud mõttes oledki sa nende seast pärit. Sind valdab kodutunne, kui nad su rõõmsalt ja toetavalt vastu võtavad.


Stephanie Pui-Mun Law

Kuna oled tulnud tervendust saama, siis juhatavad nad sind ühte väga erilisse kristalltemplisse – uuenemise ja tervenemise kotta. Sinu Lohe jääb välja ootama, sina aga sisened läbi kristallväravate templiõue, mis on täidetud kõige imelisemate puude ja lilledega. Kusagil heliseb purskkaev või voolab ojakene. See on tõeline paradiisiaed, mille keskel asub eriline eeterkristallist tempel – ümara kujuga ja ilma nurkadeta. Sind juhatatakse otse selle kristalltempli keskel asuvasse kristallkambrisse, mida täidavad Lemuuria kristallid ehk täheseemned, aga ka teised väga kõrgsageduslikud eetertasandi kristallid, mis pole maisel tasandil siiamaani veel materialiseerunud. Neid võib olla kõikides värvitoonides, aga enamasti on nad kas valged või läbipaistvad, mis lihtsalt helgivad erinevates mahedates värvides, sekka ka kuldsetes ja hõbedastes toonides. Leidub veel roosakaid, lillakaid ja helesiniseid kristalle.


Erial Ali

Sind asetatakse ruumi keskel olevale tervendusasemele, mis on väga pehme ja mõnus. Sa saad sellel meeldivalt pikutada ning samal ajal ümbritsevad sind lemuurlased, kes suunavad sinusse nii oma kätest kui südamest Lemuuria tervendust – puhast kristallvalget vikerkaarevalgust. Üks tervendaja seisab sinu peatsis, teine jalutsis ja kummalgi pool on veel kaks tervendajat, kes siis väga hellalt ja hoolitsevalt aitavad sul vabaneda kõikidest sellistest energiatest, mis takistavad sul õnnelik olemast. See tervendus aitab sul lahti saada ka frustratsioonist, väsimusest või täitumuse puudumisest, samuti rahulolematusest ja mis tahes füüsilistest hädadest ning nendega seotud energiamustritest. Kõik see pestakse sinust välja.

Lihtsalt lõdvestu ja naudi värvilise valguse mängu. Võib-olla kuuled ka mingeid erilisi helisid – kristallkausside kõla või kristallflöötide hääli –, sest selle valgusega kaasneb sisetasanditel alati ka helivibratsioon, mis tungib läbi sinu olemuse kõikide tasandite, puhastades erinevaid kihistusi ja kihte ning võimaldades tervendaval energial suunduda sinna, kuhu see suunduma peab. Ja tervendav valgus liigubki sinna, kus asuvad erinevate probleemide põhjused, näiteks eelmistesse eludesse, tasakaalustades ja vabastades karmat, sealhulgas suguvõsa karmat, rahva karmat, inimkonna karmat – mida iganes oled enda kanda võtnud ja mille all sa lookas oled.

Võta see tervendus lihtsalt vastu. Seda saadetakse ja suunatakse sinusse praegu külluslikult. Ka sinu Lohe toetab käimasolevat protsessi. Ta ei viibi küll kristallruumis, kuid teatud mõttes on tema energia kohal telepaatilise ühenduse kaudu, mille temaga loonud oled. Sa võid kasutada seda aega, mil lamad tervendusasemel ja lased ennast tervendada, ka selleks, et oma Lohega telepaatilisel teel vestelda, et suhelda temaga südamest südamesse.

Ava end nüüd täielikult lemuurlaste tervendusele ja lõdvestu sellesse valgusesse.

Ja sellega lõppeb meie esimene tervendusseanss. See oli ettevalmistav, harmoniseeriv, kõikvõimalikke takistusi ja blokeeringuid lahustav seanss. Kui tõused tervendusasemelt, siis kinnitavad lemuurlased sulle, et alanud tervendus peab kindlasti jätkuma, sest vanade mustrite lahustamisel ja uute mustrite juurutamisel aitab kõige paremini kordamise vägi. Samas on suur töö juba ära tehtud. Tee sügavaimatele tasanditele juurdepääsu loomiseks on rajatud.

Sa võid nüüd tänada oma tervendajaid ja astuda sellest templist välja. Lohe ootab sind. Istu tema selga ning te tõusete taas lendu, andes lahkudes lubaduse tervendusprotsessi kindlasti jätkata.

Võib-olla viib su Lohe sind nüüd veelgi kõrgsageduslikumasse maailma, hüperborealaste juurde Kunglasse, kus võid tunda või näha nende imeliste olendite kohalolekut – eelkõige särava kuldse valgusena. Nad võivad ilmuda sulle ka oma vikerkaarevärvilistes valguskehades või inimkujulistena. Nad on väga pikad ja ääretult armastavad, targad ja iidsed ning neil on väga suured südamed.

Veel võid oma Lohega mööda seda valguslinnade võrgustikku ringi lennata, vaadata, kuidas see välja näeb, ning veenduda, et Maa sisemuses elatakse tõepoolest kõrgemas dimensioonis ning see on täidetud kõige imelisemate olenditega. On väga palju erivärvilist valgust ja tohutult palju imesid, nii et võimatu on kohe kõike haarata või kirjeldada. Oma teekonnal näed sa imekaunist loodust vaheldumisi kristalllinnade ja –templitega, samuti jumalikult inspireeritud kunsti, mis meenutab renessansiaja meistrite loomingut, ent on veel palju täiuslikum ja valgustkiirgavam, liikuv ja hologrammiline.


Jean-Luc Bozzoli

Maa keskmes aga särab Maa Keskpäike ise, Suure Keskpäikese vähendatud koopia või projektsioon, mis on unikaalne ja terviklik. See on nagu hiiglaslik kristall ja samas ka päike ning sealt tulvab väga võimast tervendavat valgust läbi paljude portaalide planeedi pinnale, sest käes on aeg, mil Sise-Maa tõepoolest selle planeedi pinna tervendamises aktiivselt osalema on hakanud ning ühendanud oma jõud nende inglite ja meistrite omaga, kes tulevad kosmilistelt tasanditelt, et taaskord võiks see planeet sündida valgusesse ning et valitseda võiks harmoonia, õnn ja rahu.


Joseph Parker

Te lendate taas läbi valgustatud tunnelitest, mis ühendavad Sise-Maad vahepealsete tasanditega, kuni jõuate tagasi selle metsajärve saarel asuva väravani. Te naasete värava kaudu vahepealsesse maailma, mis on samuti väga kaunis, unenägude materjalist maailm. Sa lendad koos oma Lohega sealse maastiku kohal, kuni jõuate aasale, kust sa oma rännakut alustasid ning kus saad oma Lohele nägemist öelda.

Sind ümbritseb Algallika valguse teemantkaitse ning sa võid paluda ka peaingel Miikaeli kaitset ning taotleda, et püsiksid väga kindlalt oma energiatega läbitungimatu valgusemulli sees, kus kõik need protsessid ja tervendus saaksid segamatult edasi kesta. Täna ka kõiki sind abistanud jõude – lemuurlasi, hüperborealasi, oma Lohe, ingleid ja meistreid ja ükssarvi. Soovi korral anneta üleliigne energia, mille oled akumuleerinud, kuid mida sa otseselt ei vaja, Maale ja kõikide abivajajatele, jäädes ise üksolemisse omaenda Mina Olen Kohalolekuga.

Too nüüd tähelepanu taas oma füüsilisele kehale, sind ümbritsevale tuttavale ruumile ja oma südamele. Tunneta Allika valgusest kaitset enda ümber ning ka oma kaitseingli ja teejuhtide lähedust, kes aitavad neil tervendavatel energiatel tasakaalustatult su olemuse kõikidele tasanditele jõuda.

Meditatsioonitekst Riina Grethieli audiokursusest 

Riina Grethiel, "Sise-Maa ja Lemuuria tervendus"

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar