teisipäev, 30. juuni 2015

Inimsuhete tervendamine – katkend raamatust VABANEMISE VÄGI

 
Inimsuhete tervendamine


Tavamaailmas ehk kolmandas dimensioonis põhinevad inimsuhted sageli maskidel, mis omavahel suhelda üritavad. Kuna inimeste hinged on suurema osa ajast eemalviibivad, sarnaneb pinna­pealne suhtlemine kolmandas dimensioonis enamasti nukuteatriga, kus kohalolijad ei ole mitte elavad inimesed, vaid erinevate jõudude poolt juhitavad marionetid.

Liikudes edasi neljandasse dimensiooni, muutub suhtlemine juba palju läbinähtavamaks. Enam ei ole võimalik lõputult teeselda ja valetada, sest inimese tegelikud kavatsused paistavad läbi. Tema energiaväli muutub teistele tajutavaks ning tundlikumad inimesed saavad aru, et välises maailmas etenduv näitemäng ei vasta sellele, mis samal ajal energiamaailmas toimub. Siiski on neljandas dimensioonis võimalik tekitada illusioone – valetada energiatasandil. Selleks on suutelised need inimesed, kes suudavad oma energiaid valitseda või endale teistelt varastatud valgust ümber panna. Mõned inimesed aga lihtsalt loovad enda jaoks mingi väljamõeldud maailma, kus nad ennast turvaliselt tunnevad.

esmaspäev, 15. juuni 2015

Raamatu VABANEMISE VÄGI tutvustus


Riina Grethiel Leppoja


Sissejuhatus

Vaimse eneseteostuseni viib palju teid ning mitte ükski neist teeradadest, mis tõeliselt toimivad ja sihile viivad, ei ole teistest paremad ega halvemad. Tegelikult on iga inimese vaimne teekond täiesti eriline ja ainulaadne ning pole võimalik valgustuda kedagi üksüheselt jäljendades ega kellegi ettekirjutisi sõna-sõnalt järgides, ükskõik kui veenvalt neid ka ei esitataks.

Siiski, kui kõrvutada erinevatest traditsioonidest pärit õpetusi ning olla avatud intuitiivsel teel või kanaldades saabuvatele selgitustele ja lisamaterjalile, võib meil õnnestuda kokku panna tervikpilt, mis kaardistab ühe imelise ja spiraalselt kulgeva teeraja kõige elava Allikasse.